Wat is E-fit?

Slank en strak zonder sporten

Het E-Fit Relax/Cardio programma is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! 

E-Fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen. Doordat de elektroden in het vest en de broek bewust ter hoogte van de belangrijkste spiergroepen zijn geplaatst (armen, buik, rug, billen en benen), worden deze spieren gelijktijdig, intensief en efficiënt gestimuleerd.

In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt van 90 minuten waarbij je slechts 30 tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-fit bereiken spieren die anders nooit getriggerd zouden worden.

De impulsen van E-fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie!
Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewone training. Daarnaast verhoogt je je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis. De combinatie met infrarood is dan ook uniek en is zeer aangenaam.

Ontdek deze zalige & doeltreffende behandeling!

Werking Thermocare (Infrarood)

ThermoCare werkt met IR-C lange golf infrarood en dringt 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt (deep level therapy tot 3.5cm).

??Afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen
??Stimuleert het immuunsysteem
??Verbetering celmetabolisme
??Versnelt de bloedcirculatie

Wat doet E-fit met je lichaam?

??48 000 spiercontracties
??18x efficiënter dan een normale workout
??90% spierstimulatie
??Zonder gewrichtsbelasting
??Boost metabolisme
??Anti-cellulite
??Huidversteviging
??Vetverbranding 70% 
??Babybuikje kwijtraken na bevalling
??Pijnreductie van rug, nek & gewrichten
??Pijnreductie bij reuma, fibromyalgie, artrose, migraine, frozen shoulder, trapeziumsyndroom,...

Programma's

Het toestel bevat 15 voorgeprogrammeerde programma's: passieve lichaamsversteviging, lymfedrainage, huidversteviging, anti-cellulitis, relax, pijnreductie, sportmassage, bodyshaping, cardio, fitness, interval trainingen, vetverbranding, ...

Wil je sneller resultaat & centimeterverlies? Dan kan je kiezen om het unieke voedingsplan te combineren met E-fit.

E-Fit gratis & vrijblijvend uitproberen? Vraag je proefsessie aan.